Frågor och svar om hur mina personuppgifter behandlas

Delar ni mina personuppgifter med någon tredje part?

Nej, vi följer EU direktiven om GDPR  ( SFS 2019/2019) EUs dataskyddsförordning.

Har Fordonsskydd några undantag?

Nej, Svenskt Fordonsskydd delar bara era personuppgifter med er tillåtelse när ni anmäler en skada och vi måste samarbeta med en märkesverkstad.

Hur vet jag att mina personuppgifter inte sprids till andra?

För att sprida personuppgifter så krävs det ett utgivningsbevis. Sådana tjänster används av dagspress och kvällspress såsom eniro, merinfo.se, aftonbladet, dn, svd, lexbase.se, di, sydsvenskan, gp, mrkoll.se, motormännen ( msverige.se ) eller konsumentverket. Dessutom delar vi ingen information via cookies till andra företag eller andra informations distributörer.

Hur gör jag för att ta bort mig från era nyhetsbrev?

Du kan närsomhelst avanmäla dig genom att klicka på ”nej tack” i våra nyhetsbrev eller kontakta oss via vår hemsida fordonsskydd.se eller via e-post: info@fordonsskydd.se